x
%100 İade Garantisi!
Sigortalı Gönderim & Ücretsiz Kargo
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Filtre
Kategoriler
Seçilen Filtreler
{{ SELECTED.TEXT }} ×
{{ FILTERS.VARIANTS.TYPE1_NAME }}
{{ FILTERS.VARIANTS.TYPE2_NAME }}
Marka
Model
{{ FILTER.NAME }}
Fiyat
Görünüm :
Toplam 292 ürün bulunmaktadır.

Pırlanta Yüzük Modelleri

Sonsuz sevginin ve bağlılığın en göz alıcı sembolü olan pırlanta yüzükler, her kadının hayalini süsler. Birbirinden güzel ve göz alıcı pırlanta yüzüklerle sevginizi taçlandırmak, özel günlerinizi unutulmaz kılmak ve her anınızı ışıltıyla doldurmak isterseniz, Pare Pırlanta'nın geniş pırlanta yüzük koleksiyonuna göz atmanız yeterli.

Pare Pırlanta olarak, her zevke ve bütçeye uygun pırlanta yüzükler sunmak için çalışıyoruz. Klasik ve zarif modellerden modern ve göz alıcı tasarımlara kadar geniş bir yelpazede pırlanta yüzük seçeneklerimiz ile hayalinizdeki yüzüğü bulmanıza yardımcı oluyoruz. Farklı karat ve renk seçenekleri, elmas ve diğer değerli taşlarla süslenmiş modeller ile her zevke ve bütçeye hitap eden pırlanta yüzüklerimiz, özel günlerinizi unutulmaz kılacak.

Koleksiyonumuzda tektaş pırlanta yüzükler, baget pırlanta yüzükler, beştaş pırlanta yüzükler, pırlanta hatlı yüzükler ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Farklı karat ve renk seçenekleri ile her zevke ve bütçeye hitap eden pırlanta yüzüklerimiz, özel günlerinizi unutulmaz kılacak.

Pırlanta yüzük seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Bunlardan en önemlisi, yüzüğün parmağınıza tam oturmasıdır. Ayrıca, pırlantanın kesimi, rengi ve berraklığı da oldukça önemlidir. Pare Pırlanta'nın uzman ekibi, pırlanta yüzük seçiminde size yardımcı olmaya her zaman hazırdır.

Pera Pırlanta’da ayrıca pırlanta alyans ve pırlanta nişan yüzüğü seçenekleri de bulabilirsiniz. Düğün ve nişan gibi özel günleriniz için mükemmel bir seçim olacak pırlanta alyans ve nişan yüzüklerimizle sevginizi ölümsüzleştirin.

Pare Pırlanta'nın güvenilir ve deneyimli ekibi, pırlanta yüzüklerinizin ömür boyu garantili olmasını sağlar. Ayrıca, pırlanta yüzüklerinizin temizliği ve bakımı için de Pare Pırlanta'ya güvenebilirsiniz.

Pare Pırlanta'nın online mağazası üzerinden veya İstanbul'daki mağazalarımızdan pırlanta yüzüklerinizi kolayca satın alabilirsiniz. Hızlı ve güvenli kargo imkanıyla pırlanta yüzükleriniz en kısa sürede sizlere ulaştırılır.

Pare Pırlanta'da, pırlanta yüzük seçiminde size yardımcı olacak uzman bir ekip yer alır. Pırlanta hakkında bilmeniz gereken her şeyi size anlatacak, parmağınıza en uygun modeli seçmenize yardımcı olacak ve bütçenize uygun seçenekler sunacaktır. Ayrıca, pırlanta yüzüklerinizin ömür boyu garantili olmasını ve gerekli bakımlarının yapılmasını da sağlıyoruz.

Pare Pırlanta'nın online mağazası üzerinden veya İstanbul'daki mağazalarımızdan pırlanta yüzüklerinizi kolayca satın alabilirsiniz. Hızlı ve güvenli kargo imkanıyla pırlanta yüzükleriniz en kısa sürede sizlere ulaştırılır.

Pare Pırlanta ile pırlanta hayallerinizi gerçeğe dönüştürün!

Pare Pırlanta Yeni Sezon Tasarımlarıyla Göz Kamaştırıyor

Titiz ve dikkatli çalışmalar sonucunda ortaya çıkan muazzam tasarımlar, alıcıları cezbediyor. Pare Pırlanta’da, her zevke ve her tarza uygun yüzük modelleri mevcuttur.

Evlilik teklifi gibi özel günlerde tercih edilen tektaş pırlanta yüzükler, kadınlar tarafından en fazla tercih edilen ve beğenilen yüzük modelidir. Pare Pırlanta’nın eşsiz ve harika pırlanta yüzük tasarımları arasından en özel parçayı seçerek,  sevdiğiniz kişiye kendini değerli hissettirin.

Pare Pırlanta’da bulunan pırlanta yüzük fiyatları, karat değerine göre değişiklik göstermektedir. 0,26 karat değerinde olan yarımtur pırlanta yüzük modelinin fiyatı, 0,40 karat değerinde olan pırlanta tektaş yüzük modelinin fiyatına göre daha düşük miktardadır. Pırlanta yüzük fiyatlarının karat değerine göre değişiklik göstermesinin yanı sıra yüzük modeline göre de (tamtur pırlanta yüzük, tektaş pırlanta yüzük, yarımtur pırlanta yüzük) değişiklik gösterebilmektedir.

Birbirinden özel, harika tasarımlara ev sahipliği yapan Pare Pırlanta ile siz de ışıldayın.

 

 

 

 

 

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.