x
%100 İade Garantisi!
Sigortalı Gönderim & Ücretsiz Kargo
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Filtre
Kategoriler
Seçilen Filtreler
{{ SELECTED.TEXT }} ×
{{ FILTERS.VARIANTS.TYPE1_NAME }}
{{ FILTERS.VARIANTS.TYPE2_NAME }}
Marka
Model
{{ FILTER.NAME }}
Fiyat
Görünüm :
Toplam 44 ürün bulunmaktadır.

Pırlanta Kolye Modelleri ve Fiyatları

Pırlanta, elmasın işlenmesi sonucunda ortaya çıkan değerli bir taş olarak adlandırılıyor. Yüzyıllar boyunca, ihtişamı ve ışıltısı ile mücevherleri süsleyen pırlanta, kolye, küpe, yüzük, bilezik, bileklik gibi aksesuarın tasarımında kullanılır. En fazla tercih edilen aksesuarlar içerisinde bulunan kolyeler, pırlantanın eşsiz görünümü ile birleşerek harika tasarımlar ortaya çıkarır. Pırlanta kolyeler, zarif ve sade detayı ile günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilir. Özel davetlerde yapacağınız kombinlerle de uyumlu olan pırlanta kolyeler, farklı tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Sitemizde bulunan pırlanta kolye kategorisi içerisinde, pırlanta safir kolye, pırlanta yakut kolye ve pırlanta zümrüt kolye modellerinin, farklı şekillerde olan tasarımları mevcuttur. Özel olarak eşsiz üretilen bu nadide parçalar, her ortamda dikkatleri üzerine çekecek, büyüleyici bir etkiye sahip.

Siz de birbirinden özel pırlanta kolye modelleri için Pare Pırlanta’yı ziyaret edebilirsiniz.

Pırlanta Kolyeler ile Sen de Şıklığı Yakala

Pırlanta kolye fiyatları, kolyede bulunan pırlanta adetine ve kullanılan pırlantanın değerine göre değişiklik gösterebilir. Pırlanta, çıkarılması ve işlenmesi zor bir taş olduğundan dolayı, bu özelliği fiyatına da yansımaktadır. Pare Pırlanta, en kaliteli pırlanta ürünlerini en uygun fiyata müşterilerin beğenisine sunar. Pırlanta kolye fiyatları hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için Pare Pırlanta kolye fiyatları kategorisini inceleyebilirsiniz.

Pırlanta Nasıl Temizlenir?

Pırlanta ürünlerinizin kirlenmemesi ve zarar görmemesi için kapalı bir yerde muhafaza etmeniz gerekir. Pırlanta temizliği, oldukça dikkat isteyen bir işlemdir. Hassas bir yapıya sahip olduğundan dolayı, temizliği de bir o kadar hassas ve özenli bir şekilde yapılmalıdır. Özel bezler ve özel silme suyu yardımıyla pırlanta aksesuarlarınızı temizleyerek parlatabilirsiniz. İçerisinde kimyasal madde bulunmayan temizlik deterjanları ile pırlantalarınızı parlatmanız da mümkün. Pırlanta bakımını düzenli ve doğru bir şekilde yapmanız durumunda, pırlantanız her zaman yeni gibi ışıldar.

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.